– Slaapt U slecht of hebt U weinig energie? Of maakt u een stressvolle periode door en lukt het U niet goed meer zelf te ontspannen? Voetreflex zorgt voor een weldadige ontspanning en diepe slaap. Soms dommelen mensen al tijdens de behandeling in slaap! Ik ‘masseer’ Uw onderbenen en voeten wat direct een positieve invloed heeft op Uw lichaam: het ontgift het lichaam en het activeert het zelf-helend vermogen van het lichaam.
Ik behandel ook gericht lichamelijke (en mentale) klachten d.m.v. voetreflex. Voorbeelden zijn: pijnlijke gespannen voeten, Hallux Valgus, spijsverteringsproblemen, sommige rugpijnen en zoals gezegd: stress, vermoeidheid, slecht slapen etc.
– Ik heb o.a een 3-jarige opleiding op HBO-niveau gevolgd bij Total Health (Nederland) en beoefen voetreflex al zo’n 20 jaar. Door de ‘Westerse’ voetreflex te combineren met inzichten uit de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de behandeling nog effectiever. Zo masseer ik ook meridianen die verstoord zijn geraakt bij een bepaald ziektebeeld.
– Kwie Hiang Nugteren
– Monte do Foro, C.P. 132 – 7160-999 – Vila Viçosa – Alentejo – Portugal
– Mobiel: 966 302 188
– E-mail: reflex.vicosa@gmail.com
– Website: www.reflexvicosa.com