Home Publicaties

Publicaties

Alle leden van de NCA ontvangen maandelijks het magazine ’Blik op Portugal’ met relevante informatie voor Nederlandstaligen in Portugal. Daarnaast wordt jaarlijks ’De Portugal Gids’ uitgegeven met honderden adressen in Portugal van Nederlandstalige bedrijven, organisaties, artsen, levensmiddelenwinkels, enz.

En dan is er nog de jaarlijkse NCA-zomereditie ’Blik op Algarve’. In dat magazine nemen we u mee van de uiterste Westkust Cabo de São Vicente, tot aan het oostelijke deel van de Algarve, Vila Real de Santo António en Monte Gordo. Blik op Algarve wordt verspreid vanaf mei tot oktober over de hele Algarve. De NCA-leden krijgen hun exemplaar toegestuurd.

De vereniging verzorgt ook informatierapporten over gezondheidszorg, aankoop van onroerend goed, autokeuring enz. Particulieren kunnen gratis advertenties plaatsen in het maandblad ’Blik op Portugal’ en Nederlandstalige bedrijven en instellingen worden kosteloos opgenomen in ’De Portugal Gids’. Omdat we grotendeels op vrijwilligers drijven zijn we financieel afhankelijk van de contributies van leden en sponsorbijdragen vanuit het bedrijfsleven.

Blik op Portugal
De Portugal Gids
Blik op Algarve