– Voor de verhuur en verkoop van kwaliteitsfietsen.
– Wij zijn de grootste E-Bike shop in de Algarve en specialisten in elektrische maar ook gewone fietsen. Verhuur, verkoop en onderhoud van alle soorten fietsen. Wilt u een complete fietsvakantie? Vraag naar ons programma!
– Wij leveren verschillende Nederlandse en Duitse merken en zijn Shimano Steps en Bosch gecertificeerd. Wij hebben het grootste assortiment E-Bikes van de Algarve. Alle fietsen leveren wij met volledige garantie, ook de gebruikte fietsen.
– De merken die wij o.a. leveren zijn: Victoria, Conway, iSy, Leaderfox, Sensa, Quer, Klever en Riese & Muller. Wij hebben ook goedgekeurde Nederlandse fietsendragers voor op en achter de auto en daarnaast allerlei accessoires voor uw fiets.
– Onze deal aan u: huur voor drie dagen en als u daarna de fiets koopt geven wij u het huurbedrag terug. Kopen zonder risico noemen wij dat. Verhuur kan altijd met halen/brengen, inclusief instructie en afstellen van de fietsen. Voor onderhoud kunt u het hele jaar door bij ons terecht. Indien mogelijk doen wij dit op locatie maar bij voorkeur in onze werkplaats in Almancil. Kijk vooral ook op onze website. Zo wordt fietsen weer een plezier. Bezoek onze grote showroom en zie het zelf!
– Martin’s E-bike
– Avenida Duarte Pacheco, 48 – 8135-104 – Almancil – Algarve – (hoofdstraat Almancil)
– Tel: 00351 289 098 603
– E-mail: info@martinsebike.com
– Website: www.martinsebike.com