– Ten eerste, de zon schijnt en geeft gratis energie. En hier in Portugal, Algarve, schijnt de zon 360 dagen per jaar. Waarom niet iets gebruiken wat gratis is en goed is voor het milieu?
Gezien het feit dat de zonnepanelen en de omvormers steeds goedkoper worden, is het nu een goede tijd om een installatie aan te schaffen. Met de hoge elektriciteitsprijzen hier in Portugal is het nu zeker de moeite waard geworden om een calculatie te laten uitvoeren.
Heeft u een zwembad, dan kunt u de opgewekte stroom direct gebruiken. Hier bespaart u 100% op uw EDP-rekening. In de zomermaanden draait uw zwembadpomp ongeveer 10 uur per dag. Een gemiddelde zwembadpomp neemt 1000 Watt per uur. Dit is 10 Kwh maal 0,23 euro is 2,30 euro per dag!! Dat is 828 euro per jaar alleen maar om uw zwembadpomp te laten draaien. Dit verdient u nooit met de rente op uw spaarrekening!!
Neem vandaag nog contact op met ons, zodat we u kunnen helpen met het besparen op uw elektriciteitsrekening. Eén van de hoofdredenen om zonne-energie aan te schaffen is om te besparen.
– Geopend van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur.
– Alfred op den Brouw
– EN125, 38 – 8100-410 – Boliqueime
– E-mail: info@energia-solar-solutions.com
– Website: www.energia-solar-solutions.com